МИКОЛАЙ НІ ПРО КОГО НЕ ЗАБУВ




Представники Молодіжної Громадської Організація «Вектор», Центру Творчості для Дітей та Молоді, жіночої благодійної організації «Наші візії» за сприянням Жидачівської міської ради в рамках благодійної акції "Миколай про тебе не забуде" днями з подарунками відвідали маленьких жидачівців, які опинились у скрутних життєвих обставинах, та вихованців Лівчицької школи-інтернат. 




Для дітей школи-інтернату організатори підготували й чудові забавлянки на тему Андріївських вечорниць. Поїздка в Лівчицьку школу - інтернат відбулась за сприяння церкви Воскресіння Господнього, а саме отця Ярослава Турика. 



Завдяки проведеній акції вдалося зібрати іграшки, солодкі подарунки та одяг для дітей. Організатори акції висловлюють щиру подяку усім, хто долучився до створення святкового настрою нашим дітям. Зокрема Жидачівській міській раді та небайдужим мешканцям міста Жидачева Оксані Візняк, Олені Підлісецькій, Станіславу Кісілю, Андрію Стичаку, Ользі Михайлишин, Миколі Ковальчуку, Тарасу Стефурі, Марті Мазур, Іванні Гивель, Назару Борису та ін.

Джерело - ЦТДМ

Немає коментарів:

Дописати коментар