Презентація проєкту

Сьогодні відбулась презентація проєктів під час другої хвилі обласних пітчингів проєктів соціальної дії програми Британської ради, на якій представник нашої ГО, Іванців Ігор, презентував наш проект "Вектор" стане у нагоді для закоханих в пригоди".

Локація
Жидачівська ОТГ

Дати реалізації
травень – серпень 2021 року

Бюджет
41 990 грн

Про що цей проєкт?
В нашої молоді немає можливостей для розвитку свого потенціалу та для творчої самореалізації, адже тут мала кількість закладів для організації змістовного дозвілля молоді, немає належної підтримки молодіжних ініціатив місцевою владою, а почесне звання «волонтер» було втрачене після Революції Гідності. Це призводить до девальвації загальнолюдських і культурно-національних цінностей та соціальної інфантильності у молодіжному середовищі тощо. 
Мета проєкту – формування волонтерського руху серед шкільної та студентської молоді Жидачівської ОТГ через проведення літньої школи волонтерів, а також серії заходів про волонтерство.
Що плануємо робити?
В межах проєкту плануємо провести літню школу волонтерів, а також серію заходів про волонтерство:
– Організуємо пересувну фотовиставку «Волонтерство приносить радість»;
– Проведемо два навчальних тренінги для 50 волонтерів. Основні теми тренінгу: «Участь молоді» та «Участь громади у розвитку освітнього капіталу»;
– Організуємо літню школу для волонтерів Жидачівської ОТГ у форматі наметового містечка;
– Організуємо та проведемо інформаційний велопробіг для популяризації волонтерства;
– Проведемо зустрічі за методикою «Пошук майбутнього» з метою планування подальшої діяльності волонтерської роботи;
– Поширимо досвід активного волонтерства для громад Стрийського району Львівської області.

Чого плануємо досягти?
Ефектом від реалізації проєкту буде посилення людського капіталу громади та підтримка молодіжних ініціатив, що включатиме нові послуги для забезпечення якісного життя у громаді, реалізацію молодіжних заходів у нових форматах та інше.

Загальна інформація:
«Активні Громадяни» – програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку, яка реалізовується в Україні з 2014 р.




Немає коментарів:

Дописати коментар