Ми кіно і комарі :)

І так шановні наші читачі, в активістів нашої організації завжди є хороші ідеї і конкретні плани на їх реалізацію. І от минулих вихідних вирішили ми урізноманітнити буденність і показати короткометражки і різні мувіки на відкритому повітрі для всіх охочих, говорити багато не будемо, а представляємо вашій увазі невеличкий відгуд про дану акцію Наталі Максьолової, яка була учасником даного дійства. 


МГО „Вектор” вкотре вражає жителів Жидачева своїми креативними ідеями. На цей раз учасники організації влаштували вечір показу короткометражних фільмів,який відбувся у неділю 18 травня о 21.00 на площадці перед бібліотекою. Глядачі з захопленням спостерігали за подіями на екрані. Панувала гармонія і спокійна атмосфера. Фільми були на різноманітну тематику, що приваблювало осіб з різними смаками чи поглядами на життя. Зокрема, була можливість побачити короткометражки як на романтичну тему, так і такі, які просто зачаровують усією красою природи та краєвидів нашої планети, або ж музичні, які розважали публіку.

Учасники попивали чайок і закусували печеньком, що доповнювало приємну атмосферу. Я впевнена, кожен отримав лише позитивні емоції від участі у цій події і культурно відпочив у чарівний суботній вечір.





Велике ДЯКУЮ Наталі, що прийшла і написала відгук, всьо, всім добраніч.


Немає коментарів:

Дописати коментар