Велосипед! Скелі Довбуша! Віддих!


22 вересня, 7.02 год. електричка Львів-Мукачево, півтора години в дорозі і нас вітає місто Сколе. Приводимо у порядок "залізних коней", перевдягаємо лахи і помчали. Вертаємося трохи трасою назад зі Сколе і ось поворот на село Кам'янка(5 км). Ґрунтова дорога, ями, калюжі, болото – велосипед обростає багном. По дорозі проїжджаємо невеликий водоспад, подивились, дали кілька фоток.













Перед самим в'їздом в село повно машин(клондайк), тут що авторинок? Ні, сезон грибів, грибарів тьма, ледве тягнуть броцаки і сумки з грибами, ото вродило! Заїжджаємо в село і тут дороги розходяться, оскільки маршрут для нас новий, постає питання у якому напрямку нам рулити. Використовуємо опцію – дзвінок другу: "Альо, ми тут стоїмо і не знаємо куди їхати… Ага, наліво вверх… Потім потічок проїдемо і вверх" Настанови отримали і поїхали. Потічок промчали, а далі підйом  - ставимо легку передачу і крутимо, трохи важко, адже болото на колесах наростає. Стоп, підйом крутішає та й багна побільшало, велосипеди в руки і пхаємо, 10 хвилин ходу і ми на перемичці, краєвид на всі гроші, сонце гріє, ляпота.


Тепер спуск, помаленьку до низу, гальма аж димлять, не хочеться бути повністю в болоті. От і село якесь на горизонті, проїхали, друге проїжджаємо, о цивілізація, тобто асфальт, а то на тих ямах нижнім півкулям мозку кепсько було. На такому шосе набрали швидкість і ось вже поворот на Скелі. Знову вверх, піт заливає очі, але в думках витає – ще чуть-чуть і ми на базі. Виїхали, купили пивка для ривка, лічені хвилини і ось вони Скелі Довбуша, 17 років пройшло, як був тут останній раз, скелі, як стояли, так і стоять, тільки мені прибавилось трохи рочків. Велики "припнули" і полізли на вершини, погода супер, тому навкруги відкриваються чудові пейзажі, фотографії на згадку.



Далі трапеза – чай з термоса, пивко, канапе, м'ясне піджарили, солодощі, сіли на лавочки – віддих! Відпочиваючих валом, старі, малі, альтанки забиті, хто гріється біля вогнища, хто на конях катається. Ми посиділи, трохи грибів назбирали і в дорогу.








Повертаємося іншим шляхом, спочатку спуск крутенький по лісовій дорозі, далі села назви яких навіть не чув і саме головне потічок у якому можна помити велосипеди. Відпоцували від болота і помчали, он вже видніється траса, виїжджаємо Нижнє  Синьовидне 25 км до Стрия. Та крутимо педалі, траса у хорошому стані, летимо на всіх парах. Година і ми вже на з/д вокзалі Стрия. Молодший покрутив на Жидачів, я в зал очікування на дві години, електричка Мукачево-Львів, добре, що білет ще зранку взяли, студентів хоть гать гати. А ось і вечірній Львів, ще кілька хвилин по місту і дома. Один день, приблизно 100 км на велосипеді, купа позитивних емоцій, повний релакс!

Більше фото тут

1 коментар:

  1. The world of titanium density - Titanium Arts
    This page provides information on the size of the various alloy pure titanium earrings parts used in the manufacture titanium color of the machine. The size of the graphite, the chi titanium flat irons chemical compound micro titanium trim in ti89 titanium calculator

    ВідповістиВидалити