21 лютого: Hot tea, Розділ, Визволитель, Clan

Словом щось я "закапарився" і не всиг ніц написати. Натомість цемна діцинка Оксана трохи накалякала)) нище її відгуки:

Не встигли відійти від концерту ХУ4, який відбувся 31 січня, як Вектор + Центр творчості зумів організувати новий концерт для любителів рок музики. Hot tea, Білий Крук, Визволитель, Clan – гурти, які в черговий раз потішили своєю музикою жидачівське населення і не тільки.
Тепер трохи вражень про сам концерт …
Першими на сцену вийшли львівський гурт * Hot tea * . Особливо не здивував публіку, хоч як і вокалістка не старалась, проте так і не змогла розворушити присутніх. На перший погляд видалось, що група – новостворена.

Наступними з’явились гурт з Нового роздолу *Білий крук*. Почула вперше, проте сподобалось, все ж таки змусили публіку перестати підпирати стіни і почати рухатись. Незважаючи на неполадки змогли викрутитись, словом – молодці. Тут беззаперечно можна їх тільки похвалити.

Щодо Визволителів. Сам виступ можна було поділити на дві частини. В першій зіграли старі пісеньки, які вже усі мабуть знають напам’ять , а в другій – нові.. В певній мірі була трішки розчарованою їхнім виступом. Старі пісні відіграли добре, а щодо другої частини, то здивували різькою зміною стилю в музиці. Нажаль звук був не надто якісним, тому вокалу майже не було чути. Та попри все народ під них наскакався найбільше. Думаю, що на наступних концертах, вони зможуть виправитись.

Хедлайнерами концерту був гурт «Clan». Мало що можу сказати про виступ цього гурту, так як не є любителькою, хоча і під них зал також зумів відірватись.

В загальному – все пройшло досить файно.
Приємно здивувала к-ть людей, багато нових лиць, які до того не зустрічала на концертах, мала кількість п’яних, і досить чисто залишений зал опісля.

Були і свої мінуси, але здебільшого концерт пройшов нормально.

Велика подяка організаторам концерту.

2 коментарі:

  1. Додам лише один комент:
    така штука як слем вже є не дивиною для наших паті, однак цього концерту вперше під гурт Клан відбулась стіна на стіну) ростемо!

    ВідповістиВидалити
  2. ше я шось туво троха постараюся згадати, бо м тіко тепер дорвався до нету ))))

    вже другий концерт поспіль вся підготовка ся відбуває без мене, то мене троха збентежило )))
    шо до самого конуерту:
    прийшов, якраз сі робили чек саунди, дуже сподобався голос тої дівахи в білих гадах!!!!
    як вже туво казала пані Оксаньця, попри всі намагання розігріти публіку, шось в тої першої групи то сі не получило, хоча мені вона сі вподобала!!!!!
    Новий Розділ як завжди здивував різноманітністю складу( груп дочорта, а люди в них одні і тіж )
    але Іван завалив," так же сі аж в стайні обригала корова" ))))) рокенрол був файний!!!!!!
    теж +
    довгоочікуваний вихід Визволителів. старий альбом - легендарний, всі його вже дійсно - "знают на пам"ять"!!!!всьо було супер, нема шо сказати - хлопаки респект!!!!
    новий альбом - вжем то чув, але на томуво кнцерті троха поганенько воно всьо зазвучало, наскіком чув проблемов став якраз той бек вокал, який закоротив олзьову гітару, якшо чешно мотиви хороші, але можливо занадто помітний стрибок в стилі, мож то якось плавніше тре було замутити!
    але шо зроблено, то зроблено, мені особисто ПРІСТИ теж спочатку не сподобались, може тре троха часу на то шоб новий альбом завоював маси!!!!


    всьо, хватит!!! концерт загалом охфігенний, всьо було чотко, спасибі МГО і Будинку творчості!!!!

    ВідповістиВидалити