Ешафот, Happy End, Фобія, JaksyRock, Визволитель, Esion, Clan


Ешафот, Happy End, Фобія, JaksyRock, Визволитель, Esion, Clan... саме такі назви груп звучали зі сцени Жидачівського міського клубу Папірник 11 липня 2009 року. Слід зазначити, що до організації концерту все більше і більше долучається підростаюче покоління Вектора. Це вселяє надію, що розпочата справа відродження рок музики на периферії не зупиниться на межі зміни поколінь. Концерт відкрив ведучий того вечора, товариш Орест кавер піснею, в якій заспівав ми хочем Року! З перших хвилин в залі формувалась приємна атмосфера. Було багато молодіЮ багато дівчат, багато груп, багато звуку, світла і емоцій.
Саме емоції думаю зашкалювали в першої групи, яка вийшла на сцену вперше. Ешафот (Жидачів). Мушу зазначити, що відіграли впевнено, без великий помилок і лаж. Все звучало, як на перший раз на рівні. Вважаю, що підготовка до виступу і виступ суттєво допоможе групі в розвитку. Хочеться побажати їм побільше працювати з інструментом наодинці, а вокалістці більше показувати переваги свого голосу в майбутніх композиціях.
Наступними були Happy End (Н.Розділ). Як вже писав в минулих звітах, музика і виконання цікаве, однак слід зазначити, що група залишилась на минулому рівні і новизни цього разу не привезла. Після них на сцену вискочили хлопці з ще одного невідомого мені роздільського гурту, але товариш олег перервав їх на другій пісні, адже без дозволу невідомій групі виходити на сцену, не знаю як в Н.Роздолі, а в нас точно не можна.
Отже наступна. Фобія (Львів). Мелодійний поп рок з сильним поп вокалом. Все звучало злагоджено, тільки на передостанній пісні все зіпсував гітрний шнур, який перестав працювати. Хлопці грали гарно, в свому стилі, однак не знайшли підтримки серед нашої публіки.
Що точно не можна сказати про JaksyRock (Н.Розділ). Старі добрі хіти почали збирати під сценою любителів олдскулу. Дівчинка гарно співала, а хлопці на чолі з досвідченим дядьком Іваном давали рокенролів. Зал почав наповнюватись рокерами, які щосили стрибали і махали патлами. Закінчили вони виступ піснею для маркіяновича...
Наступні під крик якоїсь дівчини, а не під оголошення ведучого вийшов гурт Визволитель. Дуже було приємно бачити людей, яким подобається музика, що звучить і які не хочуть відпускати тебе зі сцени. Дякую всім, хто нас підтримував. Ми обовязково зіграємо жидачівський рокенрол!
Далі під шалені вигуки «Гіва» на сцені зявився гурт Esion. Звучання гурту і виконання значно покращилось з часів минулого концерту. Сподобався вокал. Треба працювати. Початок непоганий. Успіхів на конкурсі Левел Ап у львові.
Останніми були Clan. Мушу відзначити що звучали вони того вечора чи не найкраще за всі концерти в жидачеві і прихильники даної музики бісились і просто не відпускали їх зі сцени.
Словом концерт вдався і це приємно! Велике спасибі всім гуртам міста за допомогу в організації, файному ведучому Оресту, що не дав наам сумувати перед виступами гуртів і розставив світло. Юрку, що забезпечив порядок того вечора. Наступного разу обіцяю, що зроблю тобі заміну. Також дякую всій публіці, яка дуже не насрала, за вийнятком кількох товаришів, яким треба було дещо пояснити...
Загалом концерт вдався всім 5.

6 коментарів:

  1. ну шо ту ше мона сказати, пан влодко всьо гарно написав.
    то заради чого прийшов на концерт послухав і получив масу задоволення - Визволитель респект!!! чекаю нових творінь!!!!
    також приємно здивували есіони і калани все звучало класно!!!!
    також приємно вразила кількісна публіка, такої кількості, за моєї паяти, ше певно концерти незнали.
    велике спасибі організаторам!!!!

    пі.сі. відсутність поїзда таки далася чути на якості розставленого освітленя :-)))))

    ВідповістиВидалити
  2. Концерт вдався,все було класно:).

    Ешафот я майже весь пропустила,тому мало що можу сказати,хоча дівчата і хлопці старались..один мінус- вокалістку майже не було чути.

    Файно зіграли Есіон і JaksyRock .

    Щодо Визволителів,то хлопці молодці,приємно дивують,хоч і деякі пісні я прогавила і не змогла почути(.


    Клан також гарно зіграв,але все-таки незмогла дослухати до кінця.

    Велике дякую організаторам за такий концерт)

    ВідповістиВидалити
  3. а хто то на фотці???? хепі енд????

    ВідповістиВидалити
  4. не, чоловіче, та ти відстав від житє туво.
    то є Ешафот, там Сушка заправляє ділами :))))

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім14/8/09 17:15

    Жидачівськи рок йде у правильному напрямі :)

    ВідповістиВидалити