День незалежності з Вектором



 День незалежності для будь-якої держави – це особливе і, напевно, найважливіше серед державних свят, бо це, власне, день її народження, початок існування як окремішньої одиниці.
Україні цього року виповнилось всього лиш 21 рік. Вона у нас ще зовсім молоденька. Що значить 21 рік на фоні вічно плинного часу, на фоні тисячолітньої історії існування людства? Нічого. Та погодьтесь, що для кожного з нас це достатньо великий проміжок часу, це приблизно третина тривалості життя середньостатистичного українця. Ось скільки часу ми живемо в своїй НЕЗАЛЕЖНІЙ державі! Цим варто пишатись і святкувати всією країною.
 Цьогоріч до святкувань долучились і члени молодіжної громадської організації «Вектор». За підтримки партії «Удар» і об’єднання «Небайдужі» ми організували квест «Вулицями рідного міста» і велопробіг «Жидачів - Стрий».
 Квест відбувся 24 серпня о 15.00 год. На старті для участі зареєструвалися чотири команди. Маршрут включав десять контрольних пунктів, з яких кожен наступний команда знаходила за допомогою фото-загадок. Учасники пробігли близько 15 км. Також протягом всієї гри проводилась вікторина на знання історії рідного міста Жидачева.
В результаті перше місце посіла команда «Удар», друге – «Небайдужі», третє – «Дачніки», четверте – «Ультиматум». Всі учасники отримали солодощі та пам’ятні значки «Квест «Вулицями рідного міста»», а переможців нагородили цінними призами.
 Наступного дня, 25 серпня, о 11.00 год з-під будівлі Жидачівської адміністрації до Стрия вирушили 17-ять велосипедистів. Вони проїхали таким маршрутом:
Жидачів – Іванівці – Туради – Вільхівці – Пчани – Тейсарів – Лисятичі – Пукеничі – Угерсько – Добряни – Стрий – Верчани – Гайдучина – Дашава – Йосиповичі – Ганівці – Руда – Гніздичів – Жидачів.
В кожному селі люди вітали наших велосипедистів привітаннями «Слава Україні – Героям слава!» або просто радісними вигуками. В цілому учасники подолали близько 70 км. Варто також відзначити, що наймолодшому з них було – 11, а найстаршому – 65 років.
На згадку велосипедисти отримали тематичні футболки «Велопробіг. Жидачів – Стрий. 2012».
 На завершення в той же день, 25 серпня, о 18.00 год учасники велопробігу, квесту та організатори на площі перед Жидачівською РДА побудували число «21» на честь 21-ї річниці незалежності України.
Втомлені, але щасливі

















 Описані вище заходи проводились в рамках акції «День незалежності з Вектором», але були б не можливі без підтримки партії «Удар» Віталія Кличка та об’єднання «Небайдужі».
Автор: Вероніка Герасименко

Немає коментарів:

Дописати коментар